Producten

Kevin Murphy logo
De verzorgingsproducten die ik gebruik zijn van Kevin Murphy. Kevin Murphy staat voor fashion, hoogwaardige kwaliteit, milieu vriendelijk en dierproefvrij. Kevin Murphy ontwikkelt producten met de beste ingrediënten uit de natuur en de allernieuwste huidverzorgingstechnologie. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. De producten zijn gewichtsloos, ontworpen om langdurig te presteren, geven het haar stevigheid en zijn parabeen en sulfaatvrij. 
De basis voor alle shampoo’s, conditioners, treatments en stylingproducten zijn natuurlijke ingrediënten zoals vitamines, essentiële oliën, antioxidanten en plantenextracten gecombineerd met innovatieve skincare technologie. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. Kevin Murphy vermijdt stoffen zoals sulfaten en parabenen. Daarnaast werken ze zoveel mogelijk met natuurlijke ingrediënten, omdat juist deze mild zijn voor het haar en de hoofdhuid. Het resultaat: gewichtloze haarproducten die langdurig presteren, het haar stevigheid geven en bovendien parabeen- en sulfaatvrij zijn.
De natuurlijke ingrediënten worden op een andere manier verkregen die zo min mogelijk schade leveren aan het milieu. Kevin Murphy kiest voor bedrijven die gebruik maken van microteelt, biologische begroeiing of ecologische oogsttechnieken. PETA staat voor People for Ethical Treatment of Animals en is de grootste dierenrechtenorganisatie ter wereld. Kevin Murphy test producten alleen op modellen niet op dieren en zijn daarom een PETA-approved onderneming.
cruelty-free-logo
_GR_2351
Davines
Ik werk al jarenlang met Davines voor de mooiste kleurresultaten. Davines gebruikt ingrediënten die afkomstig zijn van hernieuwbare en eco-duurzame bronnen waarvan de oorsprong traceerbaar is. Van natuurlijke oorsprong, biologisch of ecologisch gecertificeerd, biologisch afbreekbaar zijn en die ons in staat stellen biodiversiteit te respecteren en te stimuleren. 
Ook test Davines de producten niet op dieren en vragen anderen ook niet om de producten of ingrediënten op dieren te testen. Dierproeven stroken niet met de waarden van Davines.
Davines haarkleuring verf